Ereleden PDF Afdrukken E-mailadres

Binnen het Landgraafs Mannenkoor draagt eenieder zijn steentje bij aan het succes en de toekomst van onze mooie vereniging.

Enkele leden hebben echter wel een bijzonder grote steen bijgedragen!
Ze mogen dan ook terecht de titel erelid dragen. Dit als blijk van onze erkentelijkheid en als bevestiging van hun bijzondere verdiensten.

erelid beker

Op deze plaats zetten we dan ook in het zonnetje:

Hub Simons, ere-voorzitter (overleden in 2016)

Hub was van 1962 tot 1987 (25 jaar!) bestuurslid en voorzitter van onze vereniging.
Koninklijk onderscheiden (Lid in de Orde van Oranje Nassau, in goud).
Hub was in 2009 liefst 70(!) jaar lid van het Landgraafs Mannenkoor, een unicum,
zelfs binnen het KNZV-L.

Pater Jacques Maas, erelid

Ook Jacques, zo mogen we hem wel noemen, heeft grote betekenis gehad voor ons koor.
Na jaren te hebben gewerkt in Mozambique is Jacques in 2010 om gezondheidsredenen teruggekeerd naar Nederland.
We wensen hem de dik verdiende rust van harte toe.

Hub Terwijn, erelidid

Hub kan terugkijken op een lange staat van dienst als bestuurslid van onze vereniging.
Trad in 1988 toe tot het bestuur en was tot 1990 tweede secretaris. Tevens was hij in die jaren lid van onze muziekcommissie.
Vervolgens was Hub secretaris in de jaren 1990-2000 en van 2007 t/m 2014.
Heeft in die rol een stempel gedrukt op het reilen en zeilen van het Landgraafs Mannenkoor.
Een bijzondere staat van dienst!