Voorjaarsklanken in Lauradorp! PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 30 april 2017 13:14

Op zaterdag 20 mei trakteren drie Landgraafse verenigingen u op een rijk palet aan voorjaarsklanken.

Zangvereniging Vriendenkring St. Rochus, het Landgraafs Mannenkoor St. Joseph en fanfare Eendracht uit Nieuwenhagerheide halen alles uit de kast om u een onvergetelijke voorjaarsavond te bezorgen.

Het Concert is tot stand gekomen op basis van een unieke samenwerking tussen de uitvoerende verenigingen. Het belooft een heerlijke muzikale avond te worden in hartje Lauradorp.

Tijdens de pauze en uiteraard na afloop is er ruime gelegenheid tot naborrelen in het tegenover de kerk gelegen gemeenschapshuis d’r Sjtee Uul.

Aanvang 20:00u

Plaats: Heilige Theresia en Don Bosco kerk te Lauradorp-Landgraaf

Er wordt geen entree geheven. Een vrije gave wordt door ons allen zeer op prijs gesteld.

We hopen van harte u te mogen verwelkomen!

Voorjaarsklanken

Aanvang 20:00u plaats: Heilige Theresia en Don Bosco kerk te Lauradorp-Landgraaf

We hopen van harte u te mogen verwelkomen!