Open Repetitie Avond PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 12 september 2017 11:45

Op donderdag 21 september 2017 houdt het Landgraafs Mannenkoor een open repetitieavond. Het doel hiervan is om mannen uit Landgraaf en omgeving kennis te laten maken met het zingen in een mannenkoor.

Veelal heerst bij mannen de opvatting dat men niet kan zingen of dat voor het zingen in een koor een speciale opleiding is vereist. Uit ervaring blijkt dat het belangrijkste is om een keer de eerste stap durven zetten. Daarna wordt men vanzelf enthousiast. Het leren lezen van muzieknoten vormt geen probleem. Dit gaat min of meer vanzelf, te meer daar nieuwe leden van het koor geheel gratis stemvorming en koorscholing ontvangen. Het repertoire van het Landgraafs Mannenkoor is heel breed.

Wij nodigen alle geïnteresseerde mannen uit om deze avond bij te wonen. Je mag ook je partner meebrengen, want die wil misschien ook graag kennismaken met een koor waar jij wellicht lid van wordt. En als je een broer, neef, vriend, kennis of buurman hebt, die ook van zingen houdt, dan vraag je hem om ook met je mee te gaan.

D’r Joep van Waubach, al langer dan 90 jaar een van de toonaangevende mannenkoren in Limburg, is een vriendenclub waar niet alleen goed gezongen wordt maar ook samen (met of zonder  partners) gefeest, gewandeld, gefietst en gereisd wordt.

Wat, waar en wanneer?
Donderdag 21 september 2017.

Locatie: Grote zaal van het MFC An d’r Put,

Past. Scheepersstraat 3 te Waubach.

Binnenlopen: vanaf 18.45 uur.
Start: 19:15 uur
Afsluiting: 21.30 uur