Rock anthems concert PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 14 januari 2018 18:08

Rock Anthems concert 20 januari 2018 in het Wijngrachttheater in Kerkrade. Rock-klassiekers uit de jaren 60 en 70 in een uniek jasje komen tijdens dit concert voorbij.

Tijdens deze avond geniet je van een unieke samenwerking tussen een fanfare, diverse koren en een echte rockband. Dat betekent ruim 100 mensen op één podium! Klassiekers als Stairway to Heaven, Nights in White Satin en Smoke on the Water worden ten gehore gebracht, zoals je ze nog nooit eerder gehoord hebt.

Fanfare Harpe Davids uit Brunssum, onder leiding van Ron Daelemans, gaat de muzikale samenwerking aan met het Brunssums Mannenkoor, het Landgraafs Mannenkoor en het Grotiuskoor. De mannenkoren staan onder leiding van Jules Luesink en het Grotiuskoor staat onder leiding van Patrick Vaessens. Maar in dit rock-geheel mag een echte rockband natuurlijk niet ontbreken, daarom zal rockband Uplift de rock-toon zetten in deze samensmelting van verschillende muziekdisciplines. Het wordt een samenwerking tussen jong en oud, en een concert dat je zeker niet wilt missen! De presentatie tijdens deze avond wordt verzorgd door de Limburgse singer-songwriter en presentatrice Dyanne Sleijpen.

Aanvang van het concert is 20.00 uur. Kaarten kosten 12,50 en zijn verkrijgbaar bij het theater in Kerkrade. Of via www.plt.nl. Bezoek ook de website van de Harpe Davids; www.harpedavidsbrunssum.net