Rabo Clubkas Campagne
woensdag 25 april 2018 00:00

Rabobank Clubkas Campagne van start op 8 mei

Ook dit jaar doet het Landgraafs Mannenkoor weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne.
De Rabobank Clubkas Campagne is een initiatief van Rabobank waarmee de Rabobank het plaatselijke verenigingsleven
een financiële steun in de rug wil geven.

Hoe werkt het?

Leden en klanten van de Rabobank kunnen vanaf dinsdag 8 mei t/m woensdag 23 mei hun stem uitbrengen op een vereniging uit Parkstad.
Via hun stem brengen ze geld in het laadje van hun favoriete vereniging. Elke stem heeft een waarde van €5,-.

Klanten van de Rabobank kunnen 3 stemmen uitbrengen en leden van de Rabobank 5. Er kunnen maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging worden uitgebracht. Dit betekent dat u ook een of meer stemmen kunt uitbrengen op een andere vereniging.

Uiteraard zouden wij het op prijs stellen wanneer de eerste twee stemmen naar onze vereniging gaan.
Hoe meer stemmen op het Landgraafs Mannenkoor, hoe meer u ons koor financieel steunt!

Dat uw stem veel betekent moge blijken uit het feit dat wij vorig jaar een bedrag van liefst €980 ontvingen.

We zouden het op prijs stellen wanneer u uw “reststemmen” gunt aan onze vrienden van fanfare Eendracht uit Nieuwenhagerheide.

Leden krijgen aan het begin van de stemperiode een schriftelijke of digitale oproep om hun stemmen uit te brengen.
Klanten ontvangen hun stemcode digitaal als hun e-mailadres bij de bank bekend is.
Als dat niet het geval is kunnen zij hun code opvragen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 045-5334000.

Codes worden eenmalig verstrekt, één of twee dagen voor de start van de campagne op 10 mei.
De stemmen kunnen digitaal worden uitgebracht via een stemmodule.

Mag het Landgraafs Mannenkoor weer op uw steun rekenen?