Groot Kerstconcert op 9 december

Op zondag 9 december aanstaande organiseert het Landgraafs Mannenkoor St. Joseph een bijzonder Kerstconcert in de aula van het Brandenberg College te Landgraaf. Voor dit concert werken we samen met het Brunssums Mannenkoor, dat evenals het Landgraafs Mannenkoor onder leiding staat van Jules Luesink. We treden op als één groot een mannenkoor. Zo'n 90 à 100 zangers zullen u verwarmen met hun prachtige sound. Als solisten treden op de tenoren Jan van Hattum en Fons Handels. Onze vaste pianist Leon Dijkstra geeft extra kleur aan dit concert.

Verdere medewerking aan dit concert verlenen de sopraan Livia Hage en het trombonekwartet 4Bones 4Fun onder leiding van Bert Dirks. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Jules Luesink en de presentatie wordt verzorgd door Theo Janssen.

Koren en solisten brengen een gevarieerd programma dat niet alleen uit kerstliederen bestaat. Laat u verrassen door het programma en de wijze waarop de koren samen met solisten en onze muzikale gasten deze muziek tot leven weten te brengen.

Na afloop is er in de aula van de het Brandenberg College een gezellige nazit, waar u nog even kunt napraten en nagenieten.

Aanvang van het concert is om 15:00 uur (zaal open om 14:30 uur).

De entreeprijs bedraagt €12.00, waarbij inbegrepen een kop koffie of thee met een stuk kerststol.

Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen bij: Expert Landgraaf, Korte Hovenstraat 5, Landgraaf en kantoorboekhandel Funcken, Hoofdstraat 71, Landgraaf. Reserveren kan bij de heer Jan Reinders, secretaris Landgraafs Mannenkoor, telefoon 06 48122910,

We hopen van harte u met velen te mogen verwelkomen!