vrijdag 01 februari 2019 18:17
Update:

Foto's van het projectkoor "do you remember" staan online. Je vind ze hier
Voor de opname, kijk even hier!

hou je van zingen? Doe het dan bij ons. Je zult ontdekken: zingen in een koor is niet moeilijk en geeft -zeker bij ons- een hoop plezier!

Nummers als "Hey Jude", "a Hard Days Night" of "Nights in white Satin" nodigen ook nu nog uit om mee te neuriën of te zingen. Het Landgraafs Mannenkoor start daarom met het grote zangproject "Do you Remember". Een open project voor alle mannen die wel iets met zang hebben, maar dat nooit zelf in daden hebben omgezet.
Daartoe starten we zeer binnenkort met een projectkoor waarin we de toppers van de 60er, 70er en 80er jaren zullen laten herleven.

Het Landgraafs Mannenkoor nodigt je uit:

We bieden je een unieke kans om gratis en laagdrempelig mee te zingen in een koor:
- Je hoeft geen geoefende zanger te zijn
- de repetities zijn gratis

Begin juli sluit het projectkoor af met een optreden in het theater en samen met een rockband.

De repetities zijn op vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in het MFC An d'r Put te Waubach.
De eerste repetitie is op 5 april.

Ben je enthousiast? meld je dan aan via 045-5321910 of 0646746914 (voorzitter Landgraafs Mannenkoor) of via 0648122910 (secretaris Landgraafs Mannenkoor).