Concert Kerstmarkt Rolduc PDF Afdrukken E-mailadres

Koninklijke Onderscheiding Pierre Michiels PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator
maandag 28 oktober 2019 13:18
Burgemeester Vlecken reikte zondag 27 oktober een Koninklijke Onderscheiding uit aan Pierre Michiels (84 jaar) bij gelegenheid van het 95-jarig bestaan van het Landgraafs Mannenkoor St. Joseph (LMK). Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Michiels is al 60 jaar actief voor het LMK. Hij is voor het koor van grote betekenis door zich op een buitengewone wijze en belangeloos in te zetten voor uiteenlopende activiteiten. Daarnaast was hij voorzitter van de muziekcommissie. Ook zorgt hij voor de koorpromotie. Tot slot was hij voorzitter van de carnavalsvereniging de Joepemannen, gelieerd aan het
LMK.

fotograaf: Jean Franssen

Laatst aangepast op donderdag 31 oktober 2019 12:33

Jubileumconcert: 95 jaar Landgraafs Mannenkoor PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Sven
dinsdag 02 juli 2019 12:28

Jubileum Concert 95 jaar

Op zondag 27 oktober 2019 verzorgt het Landgraafs Mannenkoor St. Joseph een groots jubileumconcert in het kader van haar 95-jarig bestaansfeest. Onder de titel “95 jaar Vocale Emoties – Highlights uit Lied en Opera” belooft het een prachtig concert te worden. Voor dit concert zijn gerenommeerde solisten vastgelegd, zoals de sopraan Fenna Ograjensek en de Amerikaanse tenor Ray M. Wade, jr. Hij is verbonden aan het operahuis van Dessau.

Koor en solisten worden aan de vleugel begeleid door de pianisten Leon Dijkstra en Arno Kerkhof. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Jules Luesink.

Het concert begint om 15:00 uur; zaal op 14:30 uur. Entreekaarten kosten € 17,50 aan de kassa en € 16,00 bij de voorverkoopadressen Expert Schormans, Korte Hovenstraat Waubach, Kantoorboekhandel Funcken, Hoofdstraat 71 Schaesberg of per mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Laatst aangepast op woensdag 16 oktober 2019 19:11

vrijdag 01 februari 2019 18:17
Update:

Foto's van het projectkoor "do you remember" staan online. Je vind ze hier
Voor de opname, kijk even hier!

hou je van zingen? Doe het dan bij ons. Je zult ontdekken: zingen in een koor is niet moeilijk en geeft -zeker bij ons- een hoop plezier!

Nummers als "Hey Jude", "a Hard Days Night" of "Nights in white Satin" nodigen ook nu nog uit om mee te neuriën of te zingen. Het Landgraafs Mannenkoor start daarom met het grote zangproject "Do you Remember". Een open project voor alle mannen die wel iets met zang hebben, maar dat nooit zelf in daden hebben omgezet.
Daartoe starten we zeer binnenkort met een projectkoor waarin we de toppers van de 60er, 70er en 80er jaren zullen laten herleven.

Het Landgraafs Mannenkoor nodigt je uit:

We bieden je een unieke kans om gratis en laagdrempelig mee te zingen in een koor:
- Je hoeft geen geoefende zanger te zijn
- de repetities zijn gratis

Begin juli sluit het projectkoor af met een optreden in het theater en samen met een rockband.

De repetities zijn op vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in het MFC An d'r Put te Waubach.
De eerste repetitie is op 5 april.

Ben je enthousiast? meld je dan aan via 045-5321910 of 0646746914 (voorzitter Landgraafs Mannenkoor) of via 0648122910 (secretaris Landgraafs Mannenkoor).

Groot Kerstconcert op 9 december

Op zondag 9 december aanstaande organiseert het Landgraafs Mannenkoor St. Joseph een bijzonder Kerstconcert in de aula van het Brandenberg College te Landgraaf. Voor dit concert werken we samen met het Brunssums Mannenkoor, dat evenals het Landgraafs Mannenkoor onder leiding staat van Jules Luesink. We treden op als n groot een mannenkoor. Zo'n 90 100 zangers zullen u verwarmen met hun prachtige sound. Als solisten treden op de tenoren Jan van Hattum en Fons Handels. Onze vaste pianist Leon Dijkstra geeft extra kleur aan dit concert.

Verdere medewerking aan dit concert verlenen de sopraan Livia Hage en het trombonekwartet 4Bones 4Fun onder leiding van Bert Dirks. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Jules Luesink en de presentatie wordt verzorgd door Theo Janssen.

Koren en solisten brengen een gevarieerd programma dat niet alleen uit kerstliederen bestaat. Laat u verrassen door het programma en de wijze waarop de koren samen met solisten en onze muzikale gasten deze muziek tot leven weten te brengen.

Na afloop is er in de aula van de het Brandenberg College een gezellige nazit, waar u nog even kunt napraten en nagenieten.

Aanvang van het concert is om 15:00 uur (zaal open om 14:30 uur).

De entreeprijs bedraagt 12.00, waarbij inbegrepen een kop koffie of thee met een stuk kerststol.

Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen bij: Expert Landgraaf, Korte Hovenstraat 5, Landgraaf en kantoorboekhandel Funcken, Hoofdstraat 71, Landgraaf. Reserveren kan bij de heer Jan Reinders, secretaris Landgraafs Mannenkoor, telefoon 06 48122910,

We hopen van harte u met velen te mogen verwelkomen!

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6